Membres del PSC de Tarragona, al Vendrell.

El PSC lamenta al Vendrell la manca d'inversions del Govern de la Generalitat a la comarca

Reiteren la necessitat d'ampliar l'Hospital i d'augmentar la dotació d'efectius en diferents serveis

El Partit dels Socialistes (PSC) de la demarcació de Tarragona ha celebrat aquest divendres 11 de febrer una reunió de treball al Vendrell. En la posterior compareixença davant els mitjans, els socialistes han valorat diferents aspectes de l'actualitat política.

Un cop més, des del PSC han reiterat les seves queixes per la manca d'inversions al Baix Penedès als últims pressupostos de la Generalitat. «No contemplen res del que havíem demanat», ha reblat la diputada comarcal pel PSC Dolors Carreras

Una de les peticions que fa temps que està sobre la taula és l'ampliació de l'Hospital del Vendrell. El conseller d'Economia, Jaume Giró, es va comprometre a incloure la redacció del projecte d'ampliació als comptes del 2022. Però no s'ha anat més enllà. Dolors Carreras ha afegit que cal un augment de la dotació de Mossos, Bombers o Agents Rurals, a més de sanitaris. 

Candidatures per als Next Generation

Per la seva banda l'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha avançat que s'estan preparant diverses candidatures per als fons Next Generation. El desenvolupament de les Madrigueres o la millora de les rieres del municipi en són dos d'ells. Martínez, que també és el primer secretari del PSC a Tarragona, ha tornat a demanar celeritat amb l'ampliació de l'Hospital.

Per últim, el diputat Joan Ruiz ha volgut remarcar la nova pujada del salari mínim interprofessional (SMI) que ha aprovat el govern espanyol. «En set anys de govern de Mariano Rajoy va pujar 90 euros, i els últims dos anys ha pujat més de 200 euros», ha apuntat Ruiz.