Els regidors del PSC del Vendrell.

El PSC del Vendrell fa balanç dels tres anys de mandat reiterant la visió «optimista»

Els socialistes asseguren que han complert un 75% del seu programa electoral

El Partit dels Socialistes (PSC) del Vendrell va fer balanç dels seus tres anys de mandat a l'Ajuntament aquest divendres 20 de maig. Va ser en un acte celebrat al renovat carrer de les Quatre Fonts, en el qual van assistir els regidors del partit i diversos veïns.

La formació, que governa al consistori gràcies a un pacte amb Ciutadans i l'AVP, va reivindicar la seva tasca en aquests tres anys de mandat. En aquest sentit, van assegurar que havien complert un 75% del programa electoral que portaven als últims comicis. 

El 'Dia de l'optimista'

Les principals intervencions van ser les del primer tinent d'alcalde, Christian Soriano, i del batlle, Kenneth Martínez. Ambdós van anomenar les principals actuacions que havien impulsat des del 2019, entre elles, la transformació urbanística del centre. La reconversió en illa de vianants del carrer del Doctor Robert o del carrer de les Quatre Fonts van ser dues d'elles.

Però també les obres del FEDER de Coma-ruga, el carril bici que uneix les escoles i el centre o la implantació del bus a demanda. Des del PSC van insistir en el que era el seu eslògan de l'última campanya i es van acompanyar del lema 'Optimisme per avançar'. Per això van batejar la jornada com el 'Dia de l'optimista'.

Preparant les eleccions del 2023

Un acte que va servir per repassar l'acció de govern, però també per començar a preparar les eleccions municipals del 2023. El PSC va guanyar als últims comicis municipals obtenint vuit regidors, que eren el doble dels que van treure quatre anys enrere. Això els va posar en bona posició per fer un pacte de govern amb Cs i l'AVP que els va donar la majoria.

Va ser la primera vegada que Kenneth Martínez es presentava com a alcaldable, després de la segona etapa de Martí Carnicer. Res fa pensar que Martínez no es torni a presentar com a cap de llista del PSC el 2023.