El llibre sobra la casa del Portal del Pardo.

Es publica un llibre sobre la casa de Fenosa al Vendrell, el Portal del Pardo

'La Casa de l'Escultor' s'ha fet amb una edició de luxe, amb 300 exemplars numerats i signats

La Fundació Apel·les Fenosa del Vendrell ha vist com s'ha fet realitat un dels seus projectes somiats, el de publicar un llibre on es reproduís la bellesa del Portal del Pardo, la casa que va enlluernar a l'escultor Apel·les Fenosa.

Fenosa i la seva esposa Nicole es van traslladar a aquest edifici històric del Vendrell el 1958 i li van aportar una sensibilitat especial, rehabilitant-lo i afegint-hi obres d'art. Finalment, va acabar sent un verdader autoretrat del mateix artista.

Edició de luxe, numerada i signada

El llibre 'La Casa de l'Escultor' ha vist la llum amb una edició de luxe de 252 planes, i amb 300 exemplars numerats i signats. Les fotografies són de Jean Marie del Moral, mentre que els textos són de Josep Miquel Garcia. També hi ha imatges antigues, on es pot veure a Apel·les i Nicole Fenosa treballant als seus tallers del Portal del Pardo o passejant pels paisatges penedesencs.

El llibre té un cost de 75 euros, però els vendrellencs tindran un descompte especial per aconseguir-lo fins a la Diada de Sant Jordi, a un preu de 60 euros. Es pot adquirir tant a les llibreries del Vendrell com a la Fundació Apel·les Fenosa.