Els Reis d'Orient tornaran a la Bisbal del Penedès.

Tot a punt a la Bisbal del Penedès per la cavalcada dels Reis d'Orient

Ses Majestats visitaran diversos locals socials abans de començar el recorregut

La Bisbal del Penedès ja ho té tot a punt per a l'arribada dels Reis d'Orient aquest dimecres 5 de gener. Els últims dies, els infants del municipi han pogut entregar les cartes als patges reials al Parc de Nadal i també als locals socials dels nuclis.

Aquest dimecres, Ses Majestats visitaran a partir de les 16.30 hores alguns dels locals socials del municipi. Començaran pel del Priorat i seguiran pels de Can Gordei i la Miralba, on s'entregaran alguns regals.

Cavalcada dels Reis d'Orient

La cavalcada començarà a les 19.30 hores des de l'avinguda de Colom. Seguirà pel carrer de la Llibertat, la plaça Sant Jordi, el carrer i la plaça Major, els carrers Balmes i Àngel Guimerà i la plaça de l'Església. Acabaran a l'Ajuntament, on rebran, de la mà de l'alcaldessa, la clau que obre tots els domicilis del municipi.

L'entrega de la clau per part d'Agnès Ferré es farà al balcó del consistori i comptarà amb la presència de quatre petits convidats. Són els que van guanyar el sorteig que es va fer el 2 de gener entre els dibuixos que s'havien fet pels Reis. 

Després de la cavalcada es farà la tradicional entrega de paquets a la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca. Des de l'Ajuntament han remarcat la necessitat que els infants facin servir mascareta i estiguin amb la seva bombolla de convivència. També s'ha fet una crida a evitar aglomeracions.  

Després que l'any passat se suspenguessin pel coronavirus, aquest 2022 la majoria de municipis han recuperat les cavalcades dels Reis d'Orient. Es faran, això sí, amb diverses mesures de seguretat, com ara la mascareta, i amb canvis de recorregut.

Teatre de Nadal

Els actes de Nadal a la Bisbal del Penedès finalitzaran aquest cap de setmana amb l'obra de teatre 'Nadal, un dia normal'. Es farà a la Societat de la Bisbal el dissabte 8 de gener a les 22.00 hores i el diumenge 9, a les 20.00 hores. Es tracta d'una obra organitzada per la Societat Cultural que es basa en dos capítols de 'Plats Bruts'.