Presentació de l'estiuet artístic del Vendrell.

Tot a punt per a un «estiuet monstruós» a l'Escola d'Art Apel·les Fenosa del Vendrell

Quatre artistes faran tallers de collage, pintura, dibuix, ceràmica o art urbà

L'Escola Municipal d'Art Apel·les Fenosa del Vendrell ja té a punt el que ha anomenat com un «estiuet artístic monstruós». Entre finals de juny i mitjans de juliol s'han programat diferents tallers de collage, pintura, dibuix, ceràmica o art urbà, entre altres. Aniran a càrrec de quatre artistes i es faran en setmanes temàtiques.

Així, del 27 de juny a l'1 de juliol es faran els tallers de 'Bestioles estrafolàries'. Del 4 al 8 de juliol es faran els de les 'Plantes monstruoses', mentre que de l'11 al 15 de juliol tindran lloc els dels 'Monstres d'altres plantes'. Els tallers aniran a càrrec de Carolina Palau, Dolors Escoté, Joaquim Milà i Iraida Llucià.

Des de l'Ajuntament del Vendrell han explicat que seran tallers inclusius, adreçats a infants d'entre sis i tretze anys. L'horari serà de les nou del matí a dos quarts de dues del migdia. Els preus són de 39 euros per a una setmana, 70 euros per a dues, i 109 euros per a tres setmanes.

Les inscripcions es poden fer a partir del dia 1 de juny a través d'aquest enllaç. La regidora de Cultura, Sílvia Vaquero, remarca que aquest serà «un estiuet artístic molt engrescador, amb una oferta de 46 places, tres de les quals estaran becades, i amb tallers inclusius».