Vista del Vendrell.

Tot a punt al Vendrell per a la segona campanya de bons de descompte al comerç local

L'Ajuntament i el CIT posaran en circulació 10.000 bons per un valor de deu euros

L'Ajuntament del Vendrell i el CIT han presentat aquest divendres la segona campanya de bons per comprar al comerç local. Una campanya que replicarà idènticament la que es va fer ara fa un any. En total es posaran en circulació 10.000 bons per un valor de deu euros cadascun. 

El descompte es farà efectiu quan es facin compres d'un mínim de trenta euros. Cada ciutadà es podrà descarregar un màxim de quatre bons a través d'una web habilitada per a la campanya. Es tindran un màxim de set dies per gastar-los, abans que tornin al sistema perquè puguin ser descarregats de nou.

La campanya finalitzarà el 30 de novembre i les compres es podran fer als establiments que s'adhereixin. Després de l'èxit de la primera edició —celebrada ara fa un any— el consistori va anunciar que es farien dues campanyes el 2022. Però diferents retards han fet que la nova campanya de bons no arribés fins un any després de la primera.

La iniciativa compta també amb el suport de la Cambra de Comerç de Tarragona, i té l'objectiu de dinamitzar el comerç, els serveis i l'hostaleria local. Són molts els municipis que van optar per impulsar aquesta iniciativa per ajudar els comerços després de la pandèmia de la Covid. A més del Vendrell, també s'ha fet en llocs com l'Arboç o Calafell, que aviat començarà la seva quarta campanya.

Resultat de la Biennal de Ceràmica

Per altra banda, l'Ajuntament del Vendrell ha donat a conèixer la persona guanyadora de la dotzena Biennal de Ceràmica. Es tracta de Mariya Alipieva, que va presentar l'obra '(de) Construct a lip'. A més d'emportar-se un premi de 4.300 euros, el pròxim any 2023 farà una exposició a la Sala Portal del Pardo.

El resultat es va donar a conèixer durant la inauguració de la mostra, que va tenir lloc aquest passat dimecres 2 de novembre. L'exposició es podrà veure al Portal del Pardo fins al 14 de gener del 2023.