La delegació de l'Arboç a la Biennal de la Punta al Coixí de Sebourg.

La punta arbocenca brilla a la Biennal Internacional de Punta al Coixí celebrada a França

L'estand de l'Arboç ha generat una gran expectació

La ciutat francesa de Sebourg ha acollit entre el 27 i el 30 d'agost la Biennal Internacional de la Punta al Coixí. L'Arboç hi ha estat present amb una delegació encapçalada per l'alcalde, Joan Sans, la regidora de Cultura, Sònia Magrané i el director del Museu de Puntes al Coixí, Sergi Sedó.  

L'estand de l'Arboç va generar una enorme expectació, segons el consistori, amb demostracions en viu de la tècnica arbocenca. Van anar a càrrec de les puntaires Mercè Ribas, Aida Pou, Maria Raya i Antònia Urpí. També es va muntar un estand amb un gran nombre de teles brodades de gran valor.

L'estand arbocenc

L'estand estava presidit per un magnífic vestit de núvia i el seu ram, procedents de la sala tres del Museu de Puntes al Coixí. També hi havia obres emmarcades, ventalls, tovalloles i mantons procedents de col·leccions particulars.

La presència de l'Arboç a la Biennal ha estat promoguda per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament. També hi han col·laborat la Fundació Privada Museu de Puntes al Coixí i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.