L'Institut Baix Penedès del Vendrell.

Queixes per les altes temperatures a les aules de l'institut Baix Penedès del Vendrell

L'assemblea docent afirma que s'han superat els trenta graus en dues jornades

L'estiu més calorós i amb temperatures més elevades dels últims anys també és el que ha tingut un inici de curs més matiner. Els alumnes d'infantil i primària van començar el curs el dilluns 5 de setembre, mentre que els de secundària  ho feien el dimecres dia 7. Un avançament d'una setmana que ha afegit més complicacions a la situació tèrmica i climàtica de les classes.

Segons ha informat Televisió el Vendrell, l'assemblea docent de l'Institut Baix Penedès del Vendrell ha avisat de les altes temperatures registrades a les aules. La setmana passada, el dimarts 13 i el dimecres 14 de setembre, es van registrar temperatures superiors als trenta graus. Una situació gens recomanable perquè els docents i els alumnes puguin desenvolupar la seva tasca de forma normal.

Per aquest motiu, reclamen al Departament d'Ensenyament que es facin les inversions necessàries per revertir la situació. Recorden que en altres centres escolars, les elevades temperatures han causat marejos i desmais. A més a més, temen que quan arribi l'hivern els efectes siguin els contraris, amb temperatures massa baixes.

Per això demanen actuacions com ara la renovació de finestres o posar cortines per evitar l'impacte directe del sol