Una parada de bus al Nou Vendrell.

Queixes per l'estat de les estacions de bus del Nou Vendrell

L'associació de veïns del nucli demana que s'arreglin i en critiquen el seu «estat lamentable»

L'associació de veïns del Nou Vendrell, conjuntament amb la Federació Xarxa Vendrellenca, ha denunciat l'estat de les parades de bus del nucli. L'entitat ha demanat públicament que es facin diverses millores a les parades, afegint que el seu estat és «lamentable».

En aquest sentit, ha criticat que la marquesina de la parada que hi ha a la plaça de les Torretes té diversos desperfectes. Alguns d'ells són els forats al sostre que hi ha o la manca de proteccions laterals. Pel que fa a la parada del carrer de la Tulipa, remarquen que falta un vidre lateral de la marquesina.  

Un any esperant que s'arreglin

Des de l'associació afegeixen que les queixes no són noves i que, en alguns casos, venen de temps enrere. En aquest sentit, afirmen que fa un any el consistori es va comprometre a arreglar la marquesina de la plaça de les Torretes. Però la parada segueix, per ara, en el mateix estat.

En el cas de la parada del carrer de la Tulipa, des de l'associació afirmen que un any que té el vidre lateral trencat. Això provoca que els alumnes que a l'hivern esperen el bus no es puguin resguardar del fred. Per això exigeixen que es repari el vidre al més aviat possible i que es posin adhesius amb informació de les parades.

A la plaça de les Torretes, la petició és la de posar una marquesina nova. Des de la Xarxa Vendrellenca veuen «molt lamentable la situació de la infraestructura de transport públic» del Vendrell, que creuen que necessita «solucions integrals». La Federació espera que aquesta denúncia «serveixi per arreglar les parades d'autobús denunciades».

Per altra banda, la Xarxa Vendrellenca també ha anunciat la seva adhesió al Pacte per la Mobilitat Segura i Sostenible. El pacte ha de determinar l'estratègia catalana en mobilitat segura i sostenible per a la pròxima dècada.