L'arbre de Nadal s'ha muntat aquest 2019 a la Rambla del Vendrell.

La Rambla del Vendrell serà l'epicentre de la campanya de Nadal

L'arbre gegant s'ubicarà en aquest espai, així com un Mercat de Nadal que s'allargarà una setmana

El Comerç del Vendrell i l'Ajuntament han presentat aquest dilluns 25 de novembre els principals actes de la campanya comercial de Nadal 2019, que s'encetarà aquest divendres dia 29 amb motiu del Black Friday. El president del Comerç del Vendrell, Salva Rodríguez, ha apuntat que alguns dels principals actes d'aquest any es faran a la Rambla, aprofitant que el mercat setmanal s'ha traslladat a l'avinguda de la Riera de la Bisbal per les obres d'ampliació de l'illa de vianants al centre.

L'arbre de Nadal i un mercat de Nadal, a la Rambla

Així, el gran arbre de Nadal que els últims anys s'havia posat al mig de la plaça Nova s'ubicarà enguany a la Rambla, a prop de la plaça Tobies. De fet, aquest dilluns l'arbre ja està pràcticament muntat del tot al seu nou emplaçament. De la mateixa manera, la Rambla serà el lloc on es farà el Mercat de Nadal que enguany s'allargarà una setmana, del 16 al 23 de desembre. «És una manera de compensar els comerciants de la zona pel 'càstig' per les obres que s'estan fent al centre», ha afirmat Rodríguez.

L'encesa de l'arbre de Nadal es farà aquest divendres 29 de novembre a les set de la tarda, coincidint amb un Black Friday al qual s'hi han sumat «pràcticament el 100% dels comerços» de la ciutat. L'arbre tindrà aquest 2019 una il·luminació diferent, i des de Comerç del Vendrell volen demanar al consistori que es mantingui encès «durant les 24 hores del dia».

La rambla acollirà també un Mercat de Nadal.   | TGNDigital

'Somnis de Nadal', a la zona del Tancat

El llarg cap de setmana festiu del 6 al 8 de desembre també tindrà activitats del comerç local. El dia 6, diferents personatges infantils recorreran els carrers del centre, mentre que el dissabte 7 serà el gos Petit Liló el que ho farà. Una altra de les novetats serà que l'espectacle 'Somnis de Nadal', que ja es va fer l'any passat, es trasllada enguany al Tancat. Es farà el dissabte 21 de desembre a les 11.00 hores al parc que hi ha a l'inici de la carretera de Sant Vicenç. A les 12.30 hores, el Pare Noel recollirà les cartes dels menuts en aquest espai.

El dia 21 a la tarda tindrà lloc la 5a trobada de Tions i el Mercat Solidari de Nadal, a la plaça Nova, de les 17.00 a les 20.00 hores. En aquest cas, ho organitza l'Àliga del Vendrell. El Pare Noel també farà la recollida pels carrers del centre els dies 22 i 23 de desembre. Des del CIT han fet aquest any unes etiquetes per personalitzar els regals, així com un model de carta als Reis —feta per Jordi Pellicer— que es pot trobar a totes les botigues adherides a l'associació. En els pròxims dies també es presentarà la versió 2.0 de l'aplicació del comerç vendrellenc.