La regidora de Platges, Bàrbara Peris, compareixent davant els mitjans de comunicació.

La regidora de l'AVP del Vendrell denuncia que ha rebut una carta amb amenaces de mort

Bàrbara Peris ha posat en coneixement de la policia els fets

La regidora de l'Agrupació Veïnal de les Platges (AVP) del Vendrell, Bàrbara Perís, ha comparegut aquest dilluns 25 de novembre davant els mitjans per denunciar que ha rebut amenaces de mort a través d'una carta enviada al seu domicili. Peris ha explicat que el passat divendres va trobar una carta a la seva bústia a l'interior de la qual hi havia la frase «Basta ya, dimite o...» seguit d'una diana. La carta estava segellada i provenia de fora del municipi.

La regidora ha posat els fets en coneixement de la policia local, i ha lamentat la situació, que assegura que ha generat «preocupació en la meva família i altres companys de la llista». En la seva compareixença, la regidora de l'AVP ha estat acompanyada de diversos regidors de l'equip de govern, del qual forma part, però també de regidors de l'oposició, de formacions com Junts, ERC-SP o Primàries. Els Mossos d'Esquadra s'encarreguen de la investigació dels fets, que suposarien un delicte d'amenaces a un càrrec electe.

Suport de l'equip de govern i de partits de l'oposició

Bàrbara Peris ha apuntat davant la premsa que no sospita de ningú però, alhora, sospita «de tothom». Ha recordat que, des que va prendre possessió del càrrec de regidora el passat mes d'agost, després de la renúncia del cap de llista, Seve Galván, ha estat objecte «d'una campanya de persecució i desprestigi enfocada a intimidar-me», afegint que «una cosa són les crítiques i una altra, una amenaça» com aquesta. Tot i això, ha assegurat que fets com aquests li donen «més força i més compromís» per seguir amb la seva tasca com a regidora de Platges.

Cristian Soriano, portaveu de l'equip de govern, ha donat el seu suport a la regidora de Platges, lamentant el que considera «una amenaça explícita de mort». Peris, número dos de la llista de l'AVP, va entrar el consistori després de la renúncia del cap de llista, en un moment que dins de la candidatura de les platges ja s'havien format dos bàndols totalment enfrontats.