L'equip de govern pel mandat 2019-2023 de la Bisbal del Penedès.

Agnès Ferré delega funcions entre els regidors de l'equip de govern de la Bisbal del Penedès

Compromís amb la Bisbal governa en solitari durant aquest mandat

L'alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha signat el decret de nomenament de delegacions entre els regidors de l'equip de govern. D'aquesta manera, els sis regidors de Compromís per la Bisbal ja coneixen les seves regidories per aquest mandat 2019-2023. El partit d'Agnès Ferré va guanyar a les eleccions municipals del 26 de maig per majoria, amb el qual no necessita cap soci de govern.

Repartiment de carteres

Agnès Ferré, a més de ser l'alcaldessa, també és regidora de Serveis Centrals, Hisenda, Urbanisme i Empresa i Ocupació. Tindrà una dedicació exclusiva i cobrarà 26.000 euros bruts anuals. Judith Vidal és la primera tinent d'alcalde i porta les carteres de Cultura, Turisme, Comerç i Agricultura. Leo Uceda, segona tinent d'alcalde, es queda amb les regidories d'Ensenyament, Enllumenat, aigua potable i clavegueram, Mobilitat i Via Pública, Medi Ambient, Protecció Animal i Esports. 

Feliu Gil  és el regidor de Sanitat, Festes i Barris. Félix Villazán s'encarrega de Seguretat Ciutadana, Gestió de Residus i Joventut. Paqui Cepas serà la regidora de Benestar Social i habitatge, Gent Gran, i Atenció a la Ciutadania. Judith Vidal, Leo Uceda i Feliu Gil tindran una dedicació del 85% i percebran 20.000 euros anuals, mentre que Paqui Cepas rebrà 10.000 euros anuals corresponents a una dedicació del 42,5%.

Indemnitzacions per assistència

Pel que fa als regidors que no cobren un sou fix, aquests reben indemnitzacions per assistència als òrgans col·legiats. L'assistència al ple és de 80 euros, a la Junta de Govern Local és de 150 euros, mentre que a la Comissió especial de comptes és de 80 euros. Són les mateixes indemnitzacions que el passat mandat. Des del govern local han destacat que aquest mandat hi ha un estalvi de més de 30.000 euros en les retribucions dels regidors de govern, pel fet que Maguy Antolin cobrava 34.000 euros el passat mandat i tenia un càrrec de confiança que en cobrava 21.900.