El carrer de les Dues Províncies de Bellvei.

Regidors de Bellvei es redueixen el sou per reforçar els serveis bàsics

El pressupost pel 2021 té un increment de 77.000 euros

L'Ajuntament de Bellvei ha presentat un pressupost pel 2021 que puja a 2,3 milions d'euros i que suposa un increment de 77.000 euros respecte al del 2020. Entre els aspectes destacats hi ha la reducció del sou que han acordat els regidors de l'equip de govern, que cobraran un 15% menys, mantenint la dedicació al 35%.

Això suposarà un estalvi de prop de 12.000 euros que es destinaran a diversos àmbits, estiguin relacionats amb la Covid o no. Des del govern municipal remarquen que aquests comptes han de servir per «protegir i reforçar els serveis bàsics», així com «consolidar l'estructura laboral de l'Ajuntament».

Dues grans inversions

El pressupost preveu dues grans inversions, que són una nova fase de la reposició de canonades a Baronia de Mar, i la instal·lació d'un ascensor a la llar de jubilats. També destaca l'augment de prop d'un tretze per cent de la despesa en promoció social i igualtat, així com les subvencions per a urgències socials derivades de la pandèmia de la Covid-19 i per a productes alimentaris.

Gerard Colet, alcalde de Bellvei, ha explicat que les diferents regidories tenen moltes propostes de projectes i inversions que no s'han pogut tirar endavant aquest any, i que «es podrien acabar fent treballant el pressupost durant l'any».