La rehabilitació del poliesportiu de la Bisbal del Penedès, més a prop

S'aprova el projecte executiu dels vestidors

El projecte per rehabilitar el poliesportiu municipal de la Bisbal del Penedès segueix avançant. Segons ha informat l'Ajuntament de la Bisbal, el passat dimecres 1 d'agost  el BOP va publicar l'aprovació inicial del projecte bàsic de les obres, així com del projecte executiu dels vestidors de pavelló. El projecte bàsic de rehabilitació del poliesportiu està fet per l'equip de la UTE Anton Pàmies, Josep Anglès i Albert Pàmies, seguint la idea que van votar majoritàriament els ciutadans del municipi en el concurs que es va fer el 2016.

El projecte inclou el complex i el nou edifici dels vestidors, el pavelló remodelat i l'edifici annex del bar, que inclou despatxos per a les entitats al soterrani i dues sales a planta coberta.  El cost del projecte és d'1.411.470 euros, dels quals 545.091 euros aniran destinats a l'obra nova dels vestidors. D’aquesta quantitat, 150.752 euros es pagaran amb una subvenció del PAM i la resta, un total de 394.339 euros, seran amb fons propis de l’Ajuntament.

La construcció dels vestidors, la primera fase

La primera fase del projecte de rehabilitació del poliesportiu municipal serà la construcció dels vestidors, una obra nova de 364 metres quadrats que inclou el porxo d'accés, el vestíbul, un despatx d'administració, un control d'accés, lavabos públics, dos vestidors per als equips, un vestidor per a tècnics i àrbitres, infermeria, un local de neteja i accés a les grades.  A partir d'ara, tant el projecte bàsic com l’executiu de la primera fase hauran d’estar en exposició pública durant 30 dies per, posteriorment, resoldre les al·legacions i aprovar-los definitivament. En aquell moment ja es podran licitar les obres de construcció dels vestuaris.

Local social de la Miralba

D'altra banda, l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès també ha anunciat que les obres de construcció del local social de la Miralba avancen a bon ritme i ja s'han començat a aixecar les parets exteriors.  El local estarà ubicat al carrer del Gladiol i està previst que l’equipament entri en funcionament a finals d’aquest any o principis del 2019.