El patge reial, a la plaça del Casal de Cunit.

Els Reis d'Orient faran dos recorreguts consecutius pel centre de Cunit

L'Ajuntament insisteix en la necessitat de complir amb les mesures de seguretat sanitàries

Cunit serà un altre dels municipis que aquest 5 de gener recuperaran la cavalcada dels Reis d'Orient, a partir de les 18.00 hores. L'Ajuntament ha donat la notícia aquest dilluns, afegint que hi haurà canvis en el recorregut habitual. La comitiva farà dos recorreguts consecutius pel centre del municipi, un després de l'altre, amb l'objectiu d'evitar aglomeracions.

Amb la situació de la pandèmia de nou en creixement, des del consistori han insistit en la necessitat de complir amb les mesures de seguretat vigents. Els assistents hauran de portar mascareta i mantenir la distància de seguretat. Els infants no podran pujar als carruatges ni seran agafats en braços pels membres de la comitiva.

També la comitiva reial i Ses Majestats compliran amb les mesures de seguretat, fent ús de la mascareta i mantenint la distància interpersonal. La sortida i l'arribada serà de la plaça del Casal, i els Reis d'Orient no faran parada, aquest cop, a l'Ajuntament

El patge reial, a la plaça del Casal

Aquest dimarts, el patge reial serà a la plaça del Casal, de les 17.00 a les 20.00 hores, per recollir les cartes dels infants. A la plaça hi ha jocs de fusta gegants per a tots els públics i el grup d'animació Dixie.

Els actes dels Reis d'Orient són uns dels que s'han mantingut al municipi, igual que es va fer amb la cursa Sant Silvestre. En canvi, la situació epidemiològica va dur el consistori a suspendre el Casal de Nadal que s'havia de fer al Teatre Municipal. Tampoc es farà la Festa Major d'Hivern en honor a Sant Sebastià, que s'ha suspès per segon any seguit.

A partir del 7 de gener Cunit s'afegirà a la llista de municipis amb toc de queda entre la una i les sis de la matinada. La taxa d'incidència dels últims set dies segueix disparada, com a tot el país, i se supera àmpliament el llindar marcat per la Generalitat. Al municipi s'han detectat 167 positius els últims set dies.