Foto de família dels representants de la Lliga Contra el Càncer i del projecte Emma en la presentació de l'acord de col·laboració per dotar amb 30.000 euros el finançament de la recerca.

Els relleus solidaris de la Lliga Contra el Càncer arriben al Baix Penedès

L'activitat involucra 123 delegacions que l'entitat té repartides per la demarcació

Els Relleus Solidaris que impulsa la Lliga Contra el Càncer de Tarragona i les Terres de l'Ebre ja han donat el tret de sortida. Aquesta activitat intercomarcal recorre les 123 delegacions que l'entitat té repartides per les comarques tarragonines. El tret de sortida es va donar el passat cap de setmana a la Conca de Barberà i s'allargarà fins a finals d'estiu.

Activitats al Baix Penedès

Cada cap de setmana es recorre una comarca diferent, seguint el pròxim per l'Alt Camp i, tot seguit, arribant al Baix Penedès. A la comarca les activitats començaran el 27 de juny a la delegació de Sant Jaume dels Domenys, a la pista de l'escola Els Quatre Vents. S'hi farà una master class de ball en línia a les 11.00 hores i un vermut solidari a la Societat a les 12.00 hores.

Tot seguit es passarà el relleu a Banyeres, amb una actuació de l'esbart Santa Eulàlia a les 13.00 hores a la plaça de l'Ajuntament. El següent cap de setmana, concretament el dissabte 3 de juliol, es farà una caminada de Santa Oliva fins a Bellvei. El relleu seguirà a Albinyana, Masllorenç, Bonastre i es tancarà al Vendrell, amb una caminada pel passeig marítim.

El preu per inscriure's és de cinc euros i inclou la polsera solidària dels relleus. Les inscripcions es poden fer a través del web www.lligacontraelcancer.cat.