La cinquena Ruta dels Platets de l'Arboç arriba amb novetats

El consistori posa en marxa una app amb informació de la ruta

L'Arboç s'endinsarà durant els dos pròxims caps de setmana en la cinquena edició de la Ruta de Platets, una cita que ja es troba plenament consolidada al municipi, i que arriba enguany amb novetats destacades.  Una d'elles és una nova aplicació per telèfons mòbils on es pot trobar tota la informació sobre els platets i les tapes, els ingredients, els restaurants que hi participen i el plànol complet de la ruta.

Per descarregar l'app, només cal anar a Google Play en Android o al Play Store d'Iphone, oposar 'arboç turisme' i obtenir l'aplicació. En l'edició d'aquest 2018 hi prendran part un total de deu establiments de restauració del municipi. El preu per tapa o platet és de 2,50 euros, i inclou un quinto de cervesa o una copa de vi. Cada establiment participant presenta un platet original, amb propostes variades realitzades amb productes de proximitat i qualitat.

Sorteig de premis interessants

Cada vegada que es consumeixi un platet, l’establiment segellarà la butlleta de participació. Els usuaris que presentin la butlleta de participació amb, com a mínim, vuit dels deu segells, tindran un record de la V Ruta de Platets. Si presenten els deu segells, entraran en el sorteig d’interessants premis i tindran dret a votar quin ha estat el millor platet, i el platet més original. La cinquena Ruta dels Platets és una iniciativa de la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç.

Com ja s'ha fet en les anteriors edicions,  la Ruta de Platets de l'Arboç ha refermat el seu compromís amb les intoleràncies alimentàries, en especial el gluten, amb el qual s'ofereix al fulletó i a l'aplicació de mòbil tota la informació detallada dels ingredients de cada platet, amb el símbol lliure de gluten en aquells que no tinguin aquesta substància. La ruta se celebrarà els dies 28, 29 i 30 de setembre, i els dies 5, 6 i 7 d'octubre.