El pessebre vivent de Sant Jaume dels Domenys.

Sant Jaume dels Domenys tindrà de nou el seu pessebre vivent parlat

Està impulsat per l'Agrupament Escolta Els Xarel·los

Sant Jaume dels Domenys podrà gaudir de nou del seu pessebre vivent parlat. Després de l'obligada absència pel coronavirus l'any passat, aquest Nadal del 2021 es recupera aquesta tradició que impulsa l'Agrupament Escolta Els Xarel·los

La setena edició del pessebre vivent de Sant Jaume es farà al bosc de Campau, el dissabte 18 i el diumenge 19 de desembre. Un cop més, els protagonistes són els infants i els joves de l'agrupament i de diferents pobles de la comarca. En aquesta edició hi haurà noves escenes, decorats renovats i nous participants,.

En total es faran quatre representacions cada dia, començant la primera a les 17.30 hores. Tenen una durada de 45 minuts i les entrades es poden comprar per Internet o als punts de venda de Llorenç i Sant Jaume. També es poden adquirir presencialment al mateix lloc de la representació. 

Des de l'organització han remarcat que s'han adoptat «totes les mesures per ser un espai segur». Així, hi haurà una reducció del 20% de l'aforament i l'ús de la mascareta serà obligatori.