Protesta de la PAH al Vendrell.

«Seguim mobilitzats»: la PAH llença un avís als bancs amb una protesta al Vendrell

La plataforma crítica la «mala gestió» dels casos que fan entitats com CaixaBank

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) del Vendrell ha organitzat un acte de protesta aquest dimecres 8 de setembre al matí. L'acció s'ha fet al davant de les oficines de CaixaBank al carrer del Doctor Robert, on s'han concentrat desenes de membres de la plataforma.

Tal com ha explicat Jordi Longares, l'objectiu de la protesta ha estat mostrar «que la PAH segueix mobilitzada». «Això és un avís per aquells bancs que es pensaven que, amb la parada de la pandèmia, ja no seguíem actius», ha afegit Longares.

«Casos enquistats»

D'aquesta manera, la PAH fa una demostració de força, alhora que exigeix una interlocució més fluida amb CaixaBank. «És l'entitat que s'ha quedat amb tots els casos de Bankia, i la seva gestió no és gens bona», explica Jaume Doblas. La plataforma lamenta que molts dels 40 casos oberts que el banc té amb particulars del Vendrell «estan enquistats».

Per això a la protesta d'avui han exigit la presència d'un interlocutor per fixar les bases de les negociacions. Una altra de les queixes és que, tot i existir una moratòria de llançaments hipotecaris per la pandèmia, molts bancs i jutges no l'han respectat. «Sempre hem trobat maneres de parar-les, però costa molt», admet Longares.