Pla obert d'un grup de noies d'una colla durant la rua de l'Extermini del Carnaval de Sitges

«El sentiment no s'esvaeix»: Cunit encara un Carnaval sense rua, però amb diversos actes

Les activitats estan dirigides, especialment, a les famílies

L'Ajuntament de Cunit ja va anunciar el passat novembre que aquest 2022 no faria la gran rua de carrosses i comparses del Carnaval. Va ser una decisió consensuada amb la Coordinadora de Colles del Carnaval, arran de la situació epidemiològica del coronavirus. Tot i això, el municipi viurà la celebració de la festa pagana per excel·lència amb diferents actes, la majoria destinats a les famílies

«Cunit és Carnaval i el nostre sentiment no s'esvaeix tot i la situació sanitària que vivim», ha remarcat la regidora de Cultura, Montse Cámara. A poc més de deu dies per l'inici de la festa, Càmara ha comminat a totes les famílies a gaudir dels actes que s'han organitzat. «Tant de bo continuem fent camí per recuperar la gran rua el 2023», ha afegit la regidora.

Actes del Carnaval de Cunit 2022

Els actes del Carnaval de Cunit començaran el dissabte 26 de febrer, quan el Rei Carnestoltes farà una passejada pels carrers del centre. Ho farà acompanyat d'una animació carnavalera i una desfilada de disfresses, que anirà a càrrec de la Coordinadora de Colles. A la plaça del Casal hi haurà tallers de maquillatge i animació durant tot el matí.

A partir de les 12.30 hores del dissabte desfilaran les colles del Carnaval de Cunit. El diumenge 27 es farà la festa del confeti a partir de les 17.30 hores a la pista coberta de l'escola Pompeu Fabra. Al mateix lloc es farà l'espectacle 'CatRock en família', així com un berenar per als més menuts.

Concurs de decoració de balcons

Una altra iniciativa que es manté és el concurs de balcons, amb inscripcions que es poden fer des del 23 de febrer. Tant el balcó de l'Ajuntament com el del Casal Municipal lliuraran amb elements típics de gran format. També els carrers més cèntrics del municipi.