La Festa del Pa Beneït del Vendrell.

El Serrallo i Font de la Menya enceta les Festes dels Barris 2021 del Vendrell

Es recuperen diversos actes presencials després de l'edició confinada del 2020

Les festes del Pa Beneït del 2020 van ser les festes dels barris confinats. Alguns actes presencials es van barrejar amb propostes virtuals, per fer una celebració molt diferent de l’habitual. Aquest 2021, amb la vacunació avançant a bon ritme, les Festes dels Barris del Vendrell seran més a prop de la normalitat.

El tret de sortida, com sempre, el donarà el barri del Serrallo i Font de la Menya, amb la repicada de campanes i llançament de coets aquest divendres 2 de juliol. A les nou del vespre es nomenarà la pubilla i l’hereu del barri, una tradició que es recupera enguany.

Dissabte 3 de juliol

El dissabte 3 de juliol és el dia principal de la festa, amb les matinades i un esmorzar de forquilla i ganivet. Al matí es faran les tradicionals cucanyes pels carrers del barri, seguides d’un dinar i una migdiada popular. El cercabarri del Pa Beneït començarà a les 18.15 hores, amb concentració de les parelles mitja hora abans a la plaça del Serrallo.

El cercabarri de foc anirà a càrrec dels Diablons i la Víbria a les 20.30 hores, per després fer la cremada de la falla. Aquesta s’haurà plantat a primera hora de la tarda a la plaça dels Dansaires del Penedès. La festa acabarà amb els sopars de barri i un cercabarri festiu amb la Xaranga Bufacanyes.