Fan una sessió informativa al Vendrell sobre els campaments per aprendre anglès

Tindrà lloc el divendres 25 de gener al Centre Cívic l'Estació

L'acadèmia d'angles Top One Language School del Vendrell, conjuntament amb British Summer, fan el pròxim divendres 25 de gener una sessió informativa per donar a conèixer els diferents campaments d'estiu o setmana santa i les estades a l'estranger que ofereixen de cara a aquest any 2019. La sessió es farà al Centre Cívic l'Estació del Vendrell a partir de les 19.00 hores, i està oberta a tothom.

A la reunió es donarà tota la informació sobre els Max Camps, els campaments d'estiu íntegrament en anglès per a nens i nenes a partir de cinc anys, i també sobre les estades a l'estranger a l’estiu, per la setmana santa, o durant el curs escolar, en aquest cas a partir dels sis anys. Aquest any, com a novetat, hi ha un programa exclusiu per a la setmana santa, la informació del qual també es donarà en aquesta reunió del dia 25.

 

Tota la informació, el dia 25 de gener

La sessió començarà a les 19.00 hores amb la informació necessària per assistir a algun dels campaments en anglès que hi ha a Catalunya, oberts a alumnes d'entre cinc i quinze anys. A les 19.45 hores es parlarà sobre els programes d'estiu i de setmana santa a l'estranger, per a alumnes d'entre sis i 19 anys. Des de Top One Language School han recordat que tots aquells que puguin estar interessats en els programes per a joves del catàleg rebran un descompte sobre el preu final.

Per aquest motiu, l'assistència a la sessió és important per conèixer les diferents opcions que s'ofereixen al respecte. Per assistir a la reunió, des de l'escola d'idiomes demanen que es faci una confirmació prèvia al mail info@idiomestopone.com.

30 anys d'experiència en el sector

Top One Language School del Vendrell té més de 20 anys d’experiència amb les estades per aprendre anglès a l’estranger, mentre que British Summer és una empresa pionera al país en l’àmbit de les experiències lingüístiques a l’estranger, amb més de 30 anys d'experiència. A banda dels Max Camps i les estades a l’estranger, també hi ha les estades en família o per a professionals, així com la possibilitat de fer tot un any escolar a l’estranger.