Frame del vídeo 'Ca la Juanita' de Son Rumores.

Son Rumores homenatgen Ca la Juanita de Bellvei amb un tema d'aires mexicans

El vídeo inclou un record pel desaparegut baixista de Leño Tony Urbano, que havia treballat al local

Son Rumores tornen a la càrrega i aquest 28 d'octubre han estrenat una nova cançó d'homenatge a un local del Baix Penedès. En aquesta ocasió, el reconeixement ha estat per l'històric bar Ca la Juanita de Bellvei, que funciona des del 1966. També suposa un homenatge a la Juanita, que treballa al local que van obrir els seus pares des que tenia catorze anys.

En aquesta ocasió, Son Rumores s'han decantat per un tema més reposat de l'habitual, amb aires mexicans i fronterers. Aquesta particular formació baixpenedesenca està integrada per músics com Pemi Rovirosa, Jimmy Piñol, Jordi Mena o Joaquín García. Xavier Albert, Rovira Valls, Pep Solé i Edu Lajas hi posen les veus, amb col·laboracions com la de Lioba Rovira.

Record per a Tony Urbano

El vídeo, que ha estat editat per Arturo Torres, compta amb un record pel desaparegut baixista del grup Leño, Tony Urbano. Ell va treballar en aquest local durant un temps i, al final del vídeo, s'inclou una desimbolta interpretació del tema 'Maneras de vivir'. Son Rumores han dedicat cançons a personatges de la comarca ('Filomena') o locals amb història, com 'Cal Guitarra'.