Son Rumores.

Son Rumores munten una festa 'disco-pop' en el seu últim vídeo: 'És el Rovira Valls'

L'adaptació de l'èxit 'Born to Be Alive' està dedicada a un dels cantants del grup baixpenedesenc

Son Rumores han posat la directa i la seva producció de cançons i vídeos s'accelera. El grup més peculiar del Baix Penedès ha estrenat aquest 26 de maig el seu nou videoclip, que porta per nom 'És el Rovira Valls'. Aquest cop no és una cançó original, sinó una adaptació del gran èxit del 1978 'Born To Be Alive', del francès Patrick Hernández. 

Aquest és un tema que Son Rumores fa anys que interpreten en directe, com un homenatge a un dels seus cantants, Rovira Valls 'Rovi'. Ara, han enregistrat la seva versió als Sputnik Studios i han gravat un vídeo que és tota una festa disco-pop. Un cop més, Arturo Torres s'ha encarregat de fer el muntatge i la postproducció.

Xavi Albert, Rovira Valls, Pep Solé, Edu Lajas i Lioba Rovira es reparteixen les veus del tema. S'acompanyen dels músics habituals, Pemi Rovirosa, Jimmy Piñol, Juan Antonio Campos, Joaquín García, J Sax i Roger Bo. També de nombrosos extres en el seu recorregut per locals del Vendrell com la Penya Bètica, Cal Primo, la Rectoria o l'Estepa.

Son Rumores interpretaran aquest i altres temes en el concert que faran a la plaça Nova el dissabte 4 de juny, dins de la Shopping Night. Recentment ja van fer un homenatge a Ca la Juanita de Bellvei o a Cal Guitarra pels seus 50 anys.