Presentació del concert de Son Rumores al 'Sent la Música'.

Son Rumores, protagonistes del pròxim concert del 'Sent la música' del Vendrell

Actuaran aquest dissabte a la plaça del Mercat

El grup Son Rumores del Vendrell serà el protagonista del pròxim concert del cicle 'Sent la música'. Es farà aquest dissabte 12 de febrer a la plaça del Mercat Municipal, a partir de les vuit de la tarda. Aquest cicle es va estrenar l'any passat amb l'objectiu de reivindicar o donar a conèixer diferents punts de la ciutat a través de concerts musicals.

El concert d'aquest dissabte serà el primer del 2022, amb una programació que es vol mantenir durant tot l'any. La regidora de Cultura de l'Ajuntament, Sílvia Vaquero, ha explicat que el Mercat és «un punt de vida i comunicació» del municipi. També ha destacat que suposa un espai de trobada de gent que ve de tota la comarca.

Aprofitant el 'Sent la música', el consistori fa diverses millores en les places o equipaments de la ciutat que acullen els concerts. En el cas del Mercat, s'ha repintat tota la façana perquè sigui del mateix color que la coberta. El Mercat Municipal del Vendrell és un dels seus equipaments més emblemàtics, que data del 1887 i està declarat com a bé d'interès local.

Son Rumores, una banda totalment atípica

Edu Fernández, integrant de Son Rumores, ha celebrat que, després d'uns mesos complicats, «estigui tornant la llum en el mon de la música». Fernández ha animat a «invertir en cultura i música», afegint que són àmbits que ajuden a «animar la gent» en moments difícils.

Son Rumores són una formació atípica del Vendrell integrada per músics com Pemi Rovirosa, Jimmy Piñol o Jordi Mena. Al capdavant hi ha les veus de Xavier Albert, Rovira Valls, Pep Solé i el mateix Edu Fernández, que també és el compositor. Les seves cançons homenatgen personatges o locals emblemàtics del Vendrell i la comarca, com Ca La Juanita.

Frame del vídeo 'Ca la Juanita' de Son Rumores.
Son Rumores dediquen un dels seus temes a 'Ca la Juanita'. | Son Rumores