La companyia teatral sorgida del programa 'El Llop' de TV3.

La 'Terra Baixa' sorgida de l'èxit televisiu 'El Llop' farà parada al Vendrell

La companyia recorre el territori català amb l'obra d'Àngel Guimerà

Després de l'èxìt que ha tingut el programa de TV3 'El Llop', ara la companyia teatral nascuda d'aquest projecte emprèn gira per territori català. D'aquesta manera, la 'Terra Baixa' d'Àngel Guimerà visitarà diferents localitats catalanes, una de les quals serà el Vendrell. Concretament, la capital del Baix Penedès acollirà l'obra el dissabte 21 de maig a les 20.00 hores, al Teatre Àngel Guimerà (Tàg). 

Dirigit i conduït per Àngel Llàcer, el programa ha volgut posar en relleu el teatre amateur arreu del país. Ho ha fet amb un format a cavall entre el concurs, el reality i la divulgació cultural. Després de fer més de 1.500 candidatures, 250 càstings i una gran final, el resultat va ser la creació de la companyia Terra Baixa.

Una manera d'apropar a l'espectador com es fa una obra de teatre des de zero, passant per totes les fases tècniques i artístiques. Un cop emesos els vuit capítols, aquesta nova companyia, ja professional, surt de gira per Catalunya amb la  complicitat de La Perla 29.

Les entrades, a un preu únic de deu euros, es podran comprar a partir d'aquest divendres 11 de març a la web del Temporada. També es poden aconseguir de forma presencial els divendres al matí a la recepció de l'Escola de Música Pau Casals.