La Festa Major de l'Arboç comptarà de nou amb un tobogan gegant d'aigua

La festa comptarà amb un grapat d'actes pels més menuts i els joves

Quan queden menys de dues setmanes per la Festa Major de l'Arboç, ja s'han començat a anunciar alguns dels actes destacats que hi haurà. A més dels concerts nocturns, amb noms importants com els de Celtas Cortos, Doctor Calypso o Xeic, des de l'Ajuntament de l'Arboç han avançat que la festa que tindrà lloc l'últim cap de setmana d'agost comptarà amb un grapat d'actes per als més petits i per als joves, entre ells, el tobogan gegant d'aigua que ja va ser un gran èxit fa dos anys.

Aquest acte es farà el dimecres 29, en el qual s'han preparat un seguit d'activitats relacionades amb l'aigua.  El tobogan gegant tindrà 75 metres de llargada i tots aquells que hi vulguin pujar hauran de fer-ho amb flotador o un matalàs inflable. Les activitats d'aquest dia reben el nom de 'Superfestival d'aigua al carrer', una activitat de Chusa Parks i la regidoria de Festes de l'Ajuntament. Aquest mateix dia hi haurà una festa de l'escuma de colors a la plaça de la Puntaire i es lliuraran els premis del Concurs de Pintura Infantil. La jornada es tancarà amb cinema infantil a la fresca. 

Cercavila infantil i exhibició folklòrica, a la Festa Major de l'Arboç

Abans d'aquest dia, també hi haurà altres activitats pels més petits.  El dilluns 27 d'agost es comptarà amb la cercavila infantil i l'exhibició folklòrica a la plaça de la Vila. L'endemà, el dimarts 28, se celebrarà el segon torneig de pàdel infantil, escacs i diverses activitats esportives, a més a més del Diver Park al Parc de Santa Llúcia i el Concurs de Pintura Infantil. Tot, a partir de les nou del matí. 

Des de l'Ajuntament arbocenc han apuntat que ben aviat donaran a conèixer la localització exacta d'aquestes activitats, així com la resta d'actes que conformen la Festa Major del municipi, una de les més tradicionals de la comarca del Baix Penedès