Una edició de la Shopping Night del Vendrell.

Torna el circ de la Shopping Night: la gran festa del comerç vendrellenc amplia espais

L'edició del retorn basa la seva temàtica en el circ i estrena un nou espai a la carretera de Sant Vicenç

La gran festa del comerç vendrellenc, la Shopping Night, torna aquest dissabte 4 de juny després de dos anys passats per la pandèmia. L'esdeveniment que impulsa el Comerç del Vendrell —l'antic CIT— en col·laboració amb l'Ajuntament tornarà amb tota la seva esplendor. La temàtica d'aquesta desena edició serà el circ i les activitats circenses.

El tret de sortida de la Shopping Night 2022 serà a les 20.00 hores a la plaça Nova, a càrrec de la companyia Cia Malaboig. Una hora abans, però, hi haurà un acte del 75è aniversari dels Dansaires del Penedès al carrer de les Quatre Fonts. Es tracta d'un concert amb la cobla Jovenívola de Sabadell i la soprano Ariadna Moraleda.

Comerços oberts de les 20.00 a les 24.00 hores

Els diferents comerços i establiments del centre oferiran entre les vuit de la tarda i les dotze de la nit descomptes, promocions i degustacions. Tot acompanyat de música en directe, 'photocalls', i la decoració dels carrers i els aparadors. Enguany, a més, l'àmbit de la Shopping Night s'amplia a la carretera de Sant Vicenç.

En aquest punt es faran actuacions musicals a partir de les 20.00 hores dels grups F.E.A.E., Ovejas Negras i Yoga Flame. Un cop tancats els comerços, a partir de la mitjanit començarà un concert de fi de festa a la plaça Nova. Actuarà el grup Son Rumores —que han estrenat vídeo recentment— i DJ Marla.   

La Shopping Night és una de les festes del comerç del Vendrell que té més èxit. Es va començar a fer el 2013 i és una de les jornades que aplega més gent pels carrers del centre de la ciutat. El 2020 es va haver de suspendre per la pandèmia del coronavirus i el passat 2021 es va fer un Shoppng Day per les restriccions