Protesta dels treballadors de l'Hospital del Vendrell.

Els treballadors de l'Hospital del Vendrell se senten «esgotats i impotents»

El comitè d'empresa fa una nova protesta i inaugura un particular «monument als sanitaris»

Els treballadors de l'Hospital del Vendrell han fet una nova protesta aquest dimecres 16 de febrer al migdia. Desenes de sanitaris s'han concentrat a l'entrada del centre hospitalari per reiterar les seves queixes. «Estem esgotats i ens sentim impotents», ha lamentat Xavier Urgell, portaveu dels treballadors.

Els sanitaris senten que les demandes que fa temps que fan «no van enlloc». Per això han tornat a avisar del «col·lapse» que pateix el centre, amb una plantilla reduïda i unes condicions de treball precàries. Unes circumstàncies que acaben afectant la qualitat assistencial que es dona als ciutadans del Vendrell i la comarca.

La protesta d'aquest dimecres ha comptat amb un acte simbòlic, consistent en la inauguració d'un «monument al sanitari». La regidora de Salut del Vendrell, Montse Martín, i el director de l'Hospital, Josep Mercadé, han estat els encarregats de destapar-lo. Es tractava d'un sanitari públic (WC) que volia posar una mica d'humor amarg a la protesta.

A la concentració s'hi han sumat diversos alcaldes de municipis de la comarca, així com regidors i entitats com la Xarxa Vendrellenca.

Montse Martín, destapant el monument al sanitari.
El «monument al sanitari» ha estat destapat per la regidora de Salut i el director de l'Hospital. | BP Diari