El repartiment de la sèrie sobre el crim del Foix que es farà a Netflix.

Úrsula Corberó interpretarà Rosa Peral a la sèrie de Netflix sobre el crim del Foix

El rodatge de la producció començarà el 19 de setembre a Barcelona

L'actriu Úrsula Corberó interpretarà Rosa Peral a la minisèrie sobre el crim del Foix —o de la urbana— que està preparant Netflix. A més de l'actriu de Sant Pere de Vilamajor, s'ha anunciat que Quim Gutiérrez farà el paper d'Albert López, l'amant de Peral. 'El cuerpo en llamas' és una producció d'Arcadia Motion Pictures i es començarà a rodar el pròxim 19 de setembre a Barcelona.

El repartiment comptarà també amb José Manuel Poga, Isak Férriz i Eva Llorach, amb direcció de Jorge Torregrossa i Laura Mañà. L'assassinat de l'agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona Pedro Rodríguez a mans de Peral i López va tenir lloc el maig del 2017. El cos de Rodríguez va ser trobat a dins d'un cotxe completament calcinat a prop del pantà de Foix.

Un crim truculent amb molta atenció mediàtica

Un crim passional que va provocar molta atenció mediàtica durant els anys següents, fins que es va celebrar el judici el 2020. Tot i que Rosa Peral i Albert López es van acusar mútuament de ser l'autor material del crim, el jurat els va condemnar a ambdós. La sentència de l'Audiència de Barcelona va considerar provat el pla per matar la víctima.

Per això van ser condemnats l'abril del 2020 a 25 i 20 anys de presó respectivament. El passat 2021, el programa de Televisió de Catalunya 'Crims' ja va dedicar quatre episodis a explicar el cas del crim del Foix. Ara arribarà en format de sèrie a les plataformes en línia, a través de Netflix.

El rodatge s'allargarà durant diverses setmanes i tindrà lloc a la capital catalana i a altres municipis de la demarcació. Peral i Rodríguez vivien en una casa a Cubelles, molt a prop de Cunit. El dia de l'assassinat, l'1 de maig del 2017, havien passat el dia a Roda de Berà i a Calafell.

L'acusada pel crim de la Guàrdia Urbana, Rosa Peral, durant la sessió del judici.
Corberó interpretarà Rosa Peral a la sèrie. | ACN