Pla general de l'autopista C-32 a l'altura de la sortida de Cubelles i Cunit

Els veïns del Baix Penedès es podran beneficiar dels descomptes de la C-32 usant una aplicació de mòbil

El Govern destinarà divuit milions d'euros anuals per a les bonificacions

La Generalitat va anunciar fa uns dies el nou model de bonificacions per a l'autopista C-32 sud, que s'aplicaran a partir de l'1 de setembre. Les bonificacions són per als usuaris que facin viatges amb origen o destí al territori, independentment del seu lloc de residència.

Aquest dimarts 3 d'agost el Govern ha aprovat la modificació de la concessió, que suposarà destinar divuit milions d'euros anuals a aquestes bonificacions. Els descomptes són del 70% al tram que va del Vendrell a Sitges, i del 40% al tram entre Sitges i Castelldefels.

Sistemes de pagament

Els descomptes s'aplicaran de dilluns a divendres, no festius, a vehicles lleugers de quatre rodes. Seran per als desplaçaments d'anada i tornada en un mateix dia natural, amb un màxim de quatre trànsits diaris (dos i dos). 

Per beneficiar-se de les bonificacions cal inscriure's primer a la web autopistas.com, a partir del 4 d'agost. Després es pot utilitzar un sistema de telepeatge (VIA T) o una aplicació gratuïta de mòbil. Es tracta de l'aplicació Awai, que permet pagar mitjançant bluetooth.