Agnès Ferré visita el reformat local social de Can Gordei.

Els veïns de Can Gordei, a la Bisbal del Penedès, ja poden gaudir de nou del seu local social

El servei de bar i la botiga han reobert aquest diumenge

Les obres d'ampliació i reforma del local social de Can Gordei, que van començar a l'estiu, ja han finalitzat. L'Ajuntament ha signat la recepció de les obres i el contracte amb la persona que ha obtingut la licitació dels serveis de bar i botiga. Aquests dos serveis s'han tornat a posar en marxa aquest passat diumenge.

El local social d'aquest nucli de la Bisbal del Penedès té ara dues sales polivalents i una rampa d'accés a la pista esportiva exterior. Les obres, fetes per l'empresa Forjadores y estructuras de hormigón ONE S.L., han tingut un cost de 65.000 euros. S'ha finançat amb recursos propis del consistori i una subvenció del Pla d'Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona.

Millores al local social de l'Esplai

Per altra banda, l'Ajuntament de la Bisbal també ha impulsat algunes millores al local social de l'Esplai. Concretament s'ha aixecat un mur per separar l'aparcament de la terrassa, que substitueix la cadena que hi havia abans. Aquesta va ser una petició que va fer l'Associació de Veïns de l'Esplai.

També s'ha posat una capa fina de formigó al parc infantil del local social, com a pas previ per a la col·locació de cautxú al parc. Aquesta va ser una proposta sorgida dels pressupostos participatius del 2021.