El carrer de Ramon Llull del Vendrell, sense llum.

Veïns del Vendrell fa mesos que estan sense enllumenat públic pel robatori de coure

L'associació veïnal Tancat III creu que la situació és «inadmissible»

Veïns del carrer de Ramon Llull, al barri del Tancat del Vendrell, fa mesos que estan sense enllumenat públic. Segons denuncien des de l'associació veïnal Tancat III, el robatori de cable de coure va deixar part del carrer sense llum. D'això ja en fa alguns mesos, sense que la situació s'hagi pogut solucionar.

L'associació veïnal Tancat III ha presentat una instància a l'Ajuntament reclamant el restabliment de l'enllumenat en el tram que no funciona. Lamenten que suposa un problema de seguretat durant les nits tant pels veïns com pels usuaris de la zona d'esbarjo que hi ha. A la zona hi ha una pista de bàsquet i una altra de skate, que també estan sense llum.

Des de l'entitat veïnal creuen que la situació és «inadmissible» i carreguen contra la gestió del consistori i l'empresa concessionària, que troben «reprovable». Per això exigeixen a l'equip de govern que solucioni el problema abans d'acabar l'any i recorden que la concessionària té «un contracte de 7,4 milions d'euros pel manteniment de l'enllumenat».