Veïns del Vendrell, protestant per l'obertura d'una nova gasolinera.

Veïns del Vendrell rebutgen la instal·lació d'una nova gasolinera a prop dels seus domicilis

Creuen que és «nociu» situar-la al costat dels habitatges

Veïns de la zona dels Bulevards del Vendrell han mostrat la seva disconformitat amb l'obertura d'una nova gasolinera al municipi, que està prevista a la cruïlla dels carrers de Francesc de Riera i la carretera de Tarragona. La benzinera es posaria al pàrquing de l'antic supermercat Dia, al costat d'un restaurant que també està projectat a la zona.

Els veïns han contactat amb TarragonaDigital per mostrar la seva oposició al projecte, ja que creuen que és «nociu» situar la benzinera tan a prop dels habitatges. Tampoc entenen que sigui necessari obrir un nou servei d'aquest tipus, tenint en compte que «ja n'hi ha tres al nucli del Vendrell i n'està projectada una altra a tot just 200 metres d'aquí», en referència a la que s'ha d'ubicar a prop del supermercat Esclat.

Fase d'exposició pública

Els veïns han penjat pancartes a la zona on expressen el seu rebuig al projecte i han rebut el suport de la Xarxa Vendrellenca. Des de l'Ajuntament del Vendrell han explicat a RTV el Vendrell que la llicència ambiental de la gasolinera està en fase d'exposició pública fins al 15 de març, amb la qual cosa tothom qui hi estigui interessat pot presentar al·legacions.

Un pancarta de rebuig a la gasolinera.
Els veïns han penjat pancartes de rebuig a la gasolinera. | BP Diari