La Fira de Santa Teresa del Vendrell exhibeix el bestiari de foc!

El Vendrell adapta els actes de la Festa Major a les noves restriccions

S'avancen les actuacions de nit i es canviarà el recorregut de les cercaviles

L’Ajuntament del Vendrell està treballant per adaptar els actes de la Festa Major a les noves restriccions fixades per la pandèmia. El consistori havia presentat fa deu dies el programa de la Festa Major, però l’obligació de finalitzar qualsevol activitat a les 00.30 hores ha portat els organitzadors a fer diversos canvis.

Tot i això, el regidor de Festes, Christian Soriano, ha deixat clar que l’actual situació «no ha de ser un fre per seguir oferint cultura segura». Així, un dels principals canvis es farà a les actuacions musicals de nit, que han d’avançar el seu horari. L’espectacle ‘Fortnique’ de Toni Moog i el concert de la Banda Petit Comitè, del dia 25, s’avancen a les 22.00 hores.

Passa el mateix amb el concert de Guardafuegos i El Lado Oscuro del dia 27, que també començarà a les 22.00 hores. L’actuació de Geluc i Suu del dia de Santa Anna s’avança a les 21.30 hores i acabarà coincidint amb el correfoc i l’encesa del campanar. Soriano creu que d’aquesta manera s’oferiran diverses opcions per «disgregar el públic» i evitar aglomeracions.

Canvis a les cercaviles

El regidor de Festes també ha confirmat que la cercavila de cultura popular i el correfoc es mantindran, però amb canvis al recorregut. En aquests moments encara s’estan «perfilant alguns detalls» amb les respectives comissions, amb la qual cosa l’anunci es farà els pròxims dies. La idea és que hi hagi «punts amples» al recorregut on la gent pugui veure les ballades i actuacions asseguda a les cadires.

La setmana que ve s’afegirà un annex al programa d’actes que ja s’havia presentat, amb els diferents canvis que es fixaran. Soriano també ha avançat que una eventual inclusió del Vendrell en els municipis que han de fer toc de queda no tindria afectacions en el programa.