Presentació de les Jornades de Patrimoni 2021 al Vendrell.

El Vendrell anima a «descobrir» els seus museus per les Jornades Europees de Patrimoni

Durant tot el cap de setmana s'han organitzat diferents activitats gratuïtes

Els museus del Vendrell han preparat un seguit d'activitats gratuïtes entre el 9 i l'11 d'octubre amb motiu de les Jornades Europees de Patrimoni. L'objectiu és apropar aquests equipaments a tots els públics, perquè puguin descobrir els museus que hi ha a la ciutat.

A més de les jornades de portes obertes que hi haurà tots tres dies, els museus han preparat diferents activitats. Al Museu Àngel Guimerà s'exposarà una mostra de premsa del moment sobre l'estrena de l'obra teatral 'L'aranya'. També es visualitzarà la lectura dramatitzada del text a càrrec del Grup de Teatre Inestable del Vendrell.

A la casa nadiua de Pau Casals hi haurà una exposició temàtica sobre Carles Casals, pare del violoncel·lista, i el seu harmònium. El Museu Pau Casals organitza una ruta per Sant Salvador el dissabte a les 18.00 hores. També es fa una visita guiada a l'exposició dels cent anys de l'Orquestra Pau Casals.

El museu Apel·les Fenosa inaugura dissabte la nova exposició temporal 'FORVM. Una col·lecció fotogràfica de Chantal Grande i David Balsells'. La mostra recorda els vincles de Fenosa amb els grans fotògrafs del segle XX. Per últim, el Museu Deu organitza actes com una visita guiada a Cal Figueres i un tast de vins inclòs al projecte 'Fem Pinya'.