La pista d'atletisme del camp d'esports del Vendrell.

El Vendrell anuncia la licitació del contracte per arreglar la pista d'atletisme

Són uns treballs de millora molt esperats pel mal estat que presenta l'equipament

L'Ajuntament del Vendrell ha anunciat la licitació del contracte per fer millores a la pista d'atletisme del camp d'esports municipal. Són uns treballs de pavimentació i altres millores molt esperats, per l'estat deplorable que fa anys que presenten les instal·lacions.

La pista d'atletisme del camp d'esports es va fer fa uns 30 anys, però el seu estat s'ha anat deteriorant. Fas quatre anys, l'atleta local Joui Mouj va fer una denúncia pública de l'estat en el qual es trobava la infraestructura. Mouj lamentava que els clubs de runners de la ciutat feia «deu anys» que reclamaven unes «pistes dignes» per entrenar.

En aquell moment, des de l'Ajuntament es va apuntar que no hi havia finançament per fer aquestes millores. La regidoria d'Esports xifrava el 2017 en 300.000 els euros que es necessitaven per arreglar la pista i un milió per la totalitat de la instal·lació.

Ara, quatre anys després d'aquella reclamació, el consistori ha anunciat que es dona inici a l'expedient per contractar les obres.