Els packs culturals que s'han portat a les residències d'avis del Vendrell.

El Vendrell fa arribar la capitalitat de la cultura catalana a les residències

S'han fet uns paquets especials pels dos centres de gent gran

Tot i que la pandèmia del coronavirus ha capgirat la celebració de la capitalitat de la cultura catalana, el Vendrell manté la intenció de celebrar aquesta festa cultural durant aquest 2020, adaptant-se a les noves circumstàncies. En aquest sentit, i amb l'objectiu de mantenir viu aquest esperit, la regidoria de Cultura segueix treballant per fer arribar la cultura a totes les llars del municipi.

L'última iniciativa del projecte #LaCapitalACasa són uns packs compostos per targetes culturals, retallables, origamis, plastilina i mandales, que membres de la policia local i del cos de Protecció Civil han fet arribar aquesta setmana a la residència d'avis La Muntanyeta i a la Llar Santa Anna. D'aquesta manera, es vol fer partícips els avis i àvies d'aquest projecte, apropant-los les diferents propostes culturals.

La regidora de Cultura, Silvia Vaquero, ha destacat que «aquest petit gest és una mostra més de l'estima que sentim pels avis i àvies del Vendrell, persones que són baluards de la memòria de la nostra vila i tot un exemple de la cultura de l’esforç».