El llac de Coma-ruga.

«Bones sensacions»: el Vendrell augura una bona temporada turística pel ritme de reserves

Diversos establiments hotelers de les platges obriran portes les pròximes setmanes

Després de dos estius a mig gas, el sector turístic del Vendrell té bones perspectives de cara a la temporada alta d'aquest 2022. La regidora de Platges, Bàrbara Peris, ha avançat que el nombre de reserves que ja hi ha per als mesos d'estiu augura una bona temporada. «El sector té bones sensacions que esperem que s'acabin complint», ha afirmat la regidora.

Les pròximes setmanes començaran a obrir els primers establiments hotelers de cara a preparar a Setmana Santa. L'hotel Coma-ruga Platja serà un dels més matiners, ja que obrirà les portes el 17 de febrer. A mitjans de març es preveu que també ho faci l'Hotel Balneari Platja de Coma-ruga, així com els diferents càmpings.

Peris ha apuntat que, per ara, no hi ha novetats sobre l'Hotel Nuba de Coma-ruga, que va tancar abans de l'estiu del 2021. Aquest és l'establiment amb més places hoteleres del municipi (236), i el seu tancament va suposar un cop fort. L'objectiu del sector és arribar les xifres de l'estiu del 2019, abans del Covid, després que l'any passat estiguessin actives un 80% de les places.

Noves llacunes a la platja de l'Alberg

Per altra banda, la regidoria de Platges, en col·laboració amb els Agents Rurals i el Geven, farà noves llacunes a la platja de Coma-ruga. Els treballs es faran a la zona que hi ha al davant de l'Alberg de Santa Maria del Mar. Allà ja hi ha una llacuna de criança d'aus i el corriol camanegre, i ara se'n faran tres més.

El Vendrell manté així l'aposta per la naturalització de les platges, fomentant la cria de la fauna i la vegetació autòctona. És una línia que també segueix l'Ajuntament de Calafell i que té com a objectiu evitar l'erosió de les platges. El municipi veí ha anunciat aquesta setmana que posarà 25.000 plantes a la platja per retenir la sorra.