El pont nou del Vendrell.

El Vendrell substitueix les baranes del pont Nou, que estaven en mal estat

Els treballs tenen una durada prevista d'una setmana

L'Ajuntament del Vendrell ha començat aquesta setmana les obres de substitució de les baranes del pont Nou, situat al carrer de Sant Jordi. Segons el consistori, les baranes d'aquest pont que uneix el nucli antic amb el barri del Tancat estaven «en estat de degradació». El regidor de Via Pública del Vendrell, Alfons Herrera, ha explicat que l'actuació també servirà «per reduir l'espai entre els barrots per millorar la seguretat i evitar possibles accidents».

Els treballs es fan, segons ha afegit Herrera, amb recursos propis del consistori i dins l'horari laboral ordinari, amb l'objectiu d'aconseguir «un estalvi important». Durant el temps que durin els treballs en aquest carrer es tallarà la circulació en un dels dos carrils. Per aquest motiu, des de l'Ajuntament demanen a tots els ciutadans estar atents a la senyalització. Les obres tenen una durada prevista d'una setmana.

 

Nou gestor de cues al SAC

També relacionat amb l'actualitat municipal al Vendrell, el Servei d'Atenció al Ciutadà (SAC) de l'Ajuntament ha incorporat un nou gestor de cues per agilitzar els tràmits que es duguin a terme en aquest espai. El nou gestor permet seleccionar el tipus de tràmit que s'ha de fer, llarg o curt, de manera que es deriva l'usuari al punt d'atenció que correspongui, amb la finalitat d'evitar llargues esperes i aglomeracions de persones.

 El regidor d'Administració electrònica de l'Ajuntament del Vendrell, Rubén Gràcia, ha remarcat que el nou gestor de cues funciona mitjançant un programari gratuït i de codi obert «que permet que els mateixos tècnics de l'Ajuntament puguin adaptar-lo als processos que siguin necessaris en cada moment».

També et pot interessar: