Exterior de l'Escola Pública Pla de Mar de Coma-ruga

El Vendrell busca nom pel nou institut escola de les platges

Es pot votar entre un total de sis opcions

El Vendrell busca nom pel nou institut escola de les platges que ha entrat en funcionament aquest curs, fruit de la fusió de les escoles Els Secallets i Pla de Mar. Des d'aquest dilluns 17 de maig les votacions estan obertes a tothom i es poden fer fins al pròxim 31 de maig.

Sis noms sorgits dels alumnes

Els mateixos alumnes van proposar els noms després d'un estudi del barri que han dut a terme durant el segon trimestre, en col·laboració amb entitats i associacions de la zona. D'allà en van sortir una trentena de noms possibles, que finalment van quedar en sis després de passar pel Consell Escolar.

Els sis noms entre els quals s'ha d'escollir són els de Coma-ruga, Brisamar, Posidònia, Mar i Cel, Camanegre i Palfuriana. Per votar es pot fer de forma telemàtica en aquest enllaç o de forma presencial als dos edificis que conformen el centre, així com a l'Oficina de Turisme de Coma-ruga. Els alumnes també votaran durant aquestes dues setmanes.

Primer curs amb secundària

El nou institut escola ha entrat en funcionament aquest curs 2020-2021, després que diverses famílies d'alumnes que anaven a les escoles de primària de les platges reclamessin que també hi hagués l'oportunitat d'anar a l'institut a la zona marítima. Un any abans ja havia començat a funcionar un altre institut escola al centre del Vendrell, l'antiga escola Teresina Martorell, que va canviar el seu nom a Àngel de Tobies.