Pla mitjà del concert d'Estopa al Palau Sant Jordi, el 14 de desembre del 2019

El Vendrell i Calafell aposten pels festivals de música per revifar el sector a l'estiu

El retorn d'Estopa donarà el tret de sortida al Calafell Beach Festival

El sector de la música en viu ha estat un dels més damnificats pels quinze mesos de pandèmia de coronavirus que es porten viscuts. Sense anar més lluny, fa pocs dies es confirmava que aquest 2021 tampoc es podria celebrar el Festiuet de Coma-ruga

Però els ajuntaments del Vendrell i Calafell volen que aquest estiu sigui el del començament de la recuperació. Per això han fet una decidida aposta pels festivals de música a l'aire lliure, amb noms de primer nivell. Aquest mateix cap de setmana comença el Calafell Beach Festival i a l'agost naixerà l'EV Fest.

El retorn d'Estopa, a Calafell

El Calafell Beach Festival és un nou festival que constarà de sis concerts que es faran a la pista annexa del pavelló Joan Ortoll. El primer serà aquest divendres 18 de juny i suposarà el retorn als escenaris del grup Estopa, que no actua des d'abans de la pandèmia.

Els germans Muñoz presentaran el nou disc 'Fuego' i les entrades es poden comprar en aquest enllaç. Els altres concerts del Beach Festival seran els d'Antonio Orozco (19), Rozalén (20), Lola Índigo (24), Miki Núñez (25) i Bad Gyal (26). 

Beret, a l'EV Fest

També el Vendrell ha anunciat el naixement d'un festival de música que tindrà llocs els dies 20 i 21 d'agost, a les pistes d'atletisme. Segons l'Ajuntament, el festival té la intenció de posar el municipi «al centre del mapa dels festivals nacionals i internacionals».

La primera actuació confirmada és la de Beret, el dia 21 d'agost, per presentar el seu disc 'Prisma'. Les entrades es poden comprar en aquest enllaç. Aviat s'anunciaran altres noms que prendran part a l'esdeveniment.