Un carrer de la platja de Calafell.

El Vendrell i Calafell impulsen sengles campanyes comercials pel Dia del Pare

El comerç del Vendrell estrena un programa de fidelització vinculat a l'aplicació 'Viu el Vendrell'

Amb motiu del Dia del Pare, el Vendrell i Calafell han anunciat les seves campanyes comercials, que s'activen aquests dies. Són dues campanyes amb les quals es vol fidelitzar els clients que comprin als comerços locals, amb el sorteig de diferents obsequis.

Programa vinculat a l'app 'Viu el Vendrell'

A la capital del Baix Penedès, la campanya està relacionada amb l'aplicació de mòbil 'Viu el Vendrell', que es va presentar a finals del 2018. A més d'incloure informació de tota mena relacionada amb el comerç local, l'app compta amb un programa de fidelització. Així, quan un client compra a una de les botigues adherides al CIT, pot acumular euros virtuals que podrà gastar en compres posteriors.

Es fa mitjançant el codi QR que té cada usuari de l'aplicació (que es pot descarregar en aquest enllaç). La botiga escaneja aquest codi i s'obtenen aquests diners virtuals que seran més o menys segons el que hagi comprat. En una compra posterior, aquests euros funcionaran com un descompte que s'aplicarà de forma automàtica.

Des del CIT expliquen que es troben en fase de captació de botigues per a la campanya, però que li han volgut donar un impuls. Per això, tots els que la facin servir durant els pròxims dies entraran en el sorteig d'una tassa del Dia del Pare. Actualment ja són més de 40 les botigues visitades que estan començant a fidelitzar els seus clients, expliquen.

Sorteig d'obsequis a Calafell

També el comerç de Calafell engega una campanya entre el 12 i el 20 de març vinculada al Dia del Pare. Tots els ciutadans que facin una compra en els establiments participants entraran al sorteig de diversos obsequis. Entre ells, destaquen els deu bateigs de mar que ofereix el grup Vela Llatina Carlos Barral de l'associació del Patí Català Calafell.

A la campanya hi prenen part comerços dels tres nuclis, ja que està impulsada per les respectives associacions de comerciants. Es desenvoluparà dins dels horaris comercials als establiments identificats com a participants amb un rètol.