Una visita al Vinseum feta pel Casal d'Estiu del Vendrell.

El Vendrell i Coma-ruga clouen uns casals d'estiu diferents però sense incidents

Tot i la pandèmia, els infants han pogut gaudir dels casals d'estiu

Tot i ser força diferents per la pandèmia del coronavirus, els casals d'estiu del Vendrell i Coma-ruga s'han pogut dur a terme aquest 2020 de forma completa i sense que s'hagi registrat cap incident. Des de l'Ajuntament han destacat que els casals han finalitzat «amb un balanç positiu tant pel que fa al funcionament de l’activitat com a la participació».

Sense incidències sanitàries

Els casals han funcionat amb diverses restriccions per la pandèmia, però l'activitat s'ha mantingut durant els mesos de juliol i agost, sense que hi hagi hagut cap mena d'incidència sanitària entre els infants  o els monitors. Els Casals del Vendrell, organitzats per l'Esplai Zig-Zag, han tingut una participació mitjana de 48 infants per setmana al juliol i 35 per setmana a l'agost. A Coma-ruga, els casals organitzats per l'Associació Trèvol han comptat amb una mitjana de 21 infants per setmana al juliol i deu a l'agost.

Al final del mes de juliol, l'Ajuntament ja havia comunicat que els casals s'estaven desenvolupant amb normalitat. Des de la regidoria d'Infància i Joventut del Vendrell han volgut agrair la confiança que les famílies han dipositat en les entitats organitzadores, a les quals el consistori ha donat el seu reconeixement per com s'han adaptat al nou context d'emergència sanitària.