La vacuna de la Covid-19.

El Vendrell comença a vacunar de la grip i de la tercera dosi de la Covid als més grans de 70 anys

La incidència de coronavirus segueix en nivells molt baixos a la ciutat i la comarca

El Vendrell començarà a posar la tercera dosi de la vacuna contra la Covid als ciutadans més grans de 70 anys. Serà a partir del pròxim dilluns 25 d'octubre, en una campanya que inclourà també la vacunació contra la grip

Segons la regidoria de Salut, la tercera dosi de la Covid i la vacuna de la grip es posaran de forma simultània. En el cas de la tercera dosi, serà només per a aquelles persones que faci més de sis mesos que van rebre la segona dosi. Rebran una trucada telefònica o un SMS citant-los per a les vacunes.

La tercera dosi contra la Covid ja es va començar a administrar a finals de setembre a les residències del municipi. Ara, aquesta cobertura extra s'estén a la gent gran que viu al seu domicili. Pel que fa a la vacuna de la grip, també està indicada per a més grans de 60 anys o que tinguin factors de risc.

Els que es vulguin vacunar, però no rebin una citació, la poden demanar al telèfon 977 25 80 17 o per la web citacio.xarxatecla.cat/home. Actualment, la incidència del coronavirus al Vendrell segueix sent molt baixa, amb un risc de rebrot de 30 punts i sis casos detectats l'última setmana.