La Fira de Santa Teresa del Vendrell exhibeix el bestiari de foc!

El Vendrell confirma que tindrà cercaviles de Festa Major adaptades a la situació sanitària

El recorregut estarà tancat i el públic haurà de seure en cadires

La Festa Major de Santa Anna 2021 del Vendrell serà una mica més semblant a la de sempre. Des de l'Ajuntament han confirmat que enguany es faran tant la cercavila de cultura popular com el correfoc del 26 de juliol. Tindran, això sí, unes particularitats concretes.

Aforament controlat i amb cadires

Amb la intenció d'adaptar-se a les mesures sanitàries que hi hagi en el moment, el consistori ha previst diferents escenaris. El més plausible és que s'hagi de fer un control de l'aforament, amb la qual cosa el recorregut estarà tancat.

«Hi haurà tanques als carrers del voltant i tothom haurà d'estar assegut», ha remarcat el regidor de Festes, Christian Soriano. Les cercaviles tindran un recorregut més curt i només comptaran amb la participació dels grups locals. No hi haurà bestiari convidat d'altres localitats en el correfoc.

La cercavila de cultura popular del dia 26 al matí sortirà de la plaça del Tívoli i acabarà a la plaça Vella. Hi haurà tant els grups infantils com els d'adults. Pel que fa al correfoc, aquest començarà de la carretera de Valls i acabarà a la plaça Nova.