Imatge d'arxiu de les mans d'un avi

El Vendrell facilita un telèfon de contacte per atendre els més grans de 70 anys

El consistori es prepara per uns mesos d'hivern que es preveuen complicats

L'Ajuntament del Vendrell es prepara per a l'arribada d'uns mesos d'hivern que aquest any seran especialment complicats per la pandèmia del coronavirus. Amb l'objectiu de no deixar desatesos els col·lectius més vulnerables, des de la regidoria han anunciat que facilitaran un telèfon de contacte i un mail perquè els més grans de 70 anys puguin trucar cada cop que ho necessitin.

Carta personalitzada

«En els pròxims dies enviarem una carta personalitzada a tots els veïns més grans de 70 anys on hi trobaran el telèfon i la direcció de mail, així com un imant de nevera on hi ha aquestes dades», ha explicat la regidora de Salut, Montse Martín. Amb el telèfon es podrà contactar per resoldre tota mena de dubtes, ja siguin sobre tràmits que han de fer o sobre temes de salut, ja que seran derivats a una responsable del CAP.

Des de l'Ajuntament han constatat que amb la nova onada de la pandèmia hi ha una certa «por» entre la gent gran, raó per la qual volen evitar que estiguin desatesos. Paral·lelament, el consistori seguirà fent les trucades habituals als més grans de 75 anys que viuen sols, una iniciativa que es du a terme des de fa diversos anys.