El parc que hi ha a la zona escolar del Vendrell.

El Vendrell farà un parc inclusiu per als infants amb mobilitat reduïda i necessitats motrius especials

S'hi ubicaran equipaments de lleure adaptats

L'Ajuntament del Vendrell ha anunciat la creació d'un parc de lleure inclusiu, el primer que hi haurà a la ciutat i a tota la comarca. Es tracta d'una zona d'esbarjo que s'ubicarà al parc que hi ha entre l'avinguda del Camp d'Esports i el carrer del Barcelonès. 

Aquest espai, situat a la zona escolar, serà remodelat i comptarà amb equipaments de lleure adaptats. La idea és que també en puguin gaudir els infants amb mobilitat reduïda i altres necessitats motrius especials. Christian Soriano, primer tinent d'alcalde, ha remarcat que amb actuacions com aquesta es vol «afavorir la inclusió i la diversitat al municipi».

Ajuts per als estudiants que s'han de desplaçar

Aquesta iniciativa s'emmarca en les accions denominades pel govern local com 'El Vendrell Avança'. Una altra d'aquestes fa referència a ajudes per als estudiants del municipi que s'hagin de desplaçar per fer estudis universitaris o de formació professional. El consistori subvencionarà una part del cost del transport, una mesura que ha d'aprovar-se al ple i que ja apliquen ajuntaments com el de l'Arboç.

Soriano ha afegit que les dues propostes s'han d'incloure al pressupost per a l'any 2022, que ja s'ha començat a elaborar. Per aquest motiu, el regidor ha apuntat que els pròxims dies es convocarà els partits de l'oposició per obrir converses. Segons el govern, es vol aconseguir que els comptes tinguin «el màxim de consens possible».