Kenneth Martínez i Cristian Soriano, presentant la campanya.

El Vendrell es conjura per tenir unes festes lliures d'agressions sexuals

El consistori busca la complicitat de les entitats per impulsar la campanya

L'Ajuntament del Vendrell ha presentat aquest dimarts 2 de juliol la campanya contra les agressions sexuals que impulsaran durant les festes d'aquest mes de juliol, mes en què es concentren les festes dels barris i la Festa Major de Santa Anna. L'alcalde de la ciutat, Kenneth Martínez, ha explicat que s'està treballant «en una campanya de conscienciació, però també de vigilància i prevenció, per evitar qualsevol mena d'agressió contra la llibertat sexual».

Crida a les entitats del municipi

El consistori ha editat diversos díptics i adhesius que es repartiran a través de les entitats, i també ha fet una crida perquè aquestes se sumin a la campanya de forma coordinada amb les regidories d'Igualtat i Joventut. De fet, des de l'Ajuntament s'han mostrat oberts a la possibilitat que alguna entitat pugui impulsar un punt d'informació i prevenció similar als punts liles.

El regidor de Polítiques d'Igualtat, Cristian Soriano, ha recordat que durant les nits de la festa major es compta amb seguretat privada, així com amb un protocol d'actuació en el qual s'està coordinat amb la policia local i amb els Mossos d'Esquadra. Per la seva banda, Kenneth Martínez ha fet referència a la moció aprovada el passat mes de gener en la qual s'acordava que l'Ajuntament actuarà d'ofici davant de casos de violència masclista, aportant també assessorament a les víctimes.  

 

Premis de la campanya comercial del nucli antic

Per altra banda, l'Ajuntament del Vendrell també ha donat a conèixer els dos comerços de la ciutat que han rebut més 'M'agrada' a Facebook dins de la campanya comercial del nucli antic que s'ha fet durant el mes de juny. El primer premi ha estat per Noelia Escribano Perruquers (203 m'agrada) i el segon per El Vestidor. Roba i complements (199 m'agrada). Els premis són gentilesa de l'hotel Meridien Ra. El primer premi ha obtingut un massatge relaxant, accés a l'Spa i un dinar al restaurant Terraza del Mar, i el segon premi, un massatge relaxant, més accés a l'Spa.

 

Altres notícies relacionades: