El Vendrell inaugura la Fira de Santa Teresa amb un ull mirant el cel

El certamen multisectorial s'allarga fins al diumenge 14 d'octubre

El Vendrell ja viu la Fira de Santa Teresa 2018.  El certamen multisectorial de la capital del Baix Penedès ha recuperat aquest any els quatre dies de durada que havia perdut els dos últims anys, i s'ha inaugurat aquesta tarda de dijous. Fins al diumenge 14 hi haurà diversos espais situats al centre de la ciutat on es mostraran les novetats de les empreses de la comarca, i hi haurà activitats per a grans i petits.

El regidor de Promoció Econòmica, Kenneth Martínez, ha recordat que aviat farà «dos segles que se celebra aquesta fira, que serveix d'aparador per mostrar tot el que es fa al Vendrell». Martínez ha recordat que en aquesta edició s'ha recuperat el Firarock, amb un concert nocturn que es farà el dissabte, i ha repassat alguns dels diferents espais de la fira,  com el Handmade de la plaça Nova, el multisectorial de la Rambla o el de l'automoció del Pèlag, emplaçant als vendrellencs «a firar-se durant aquests dies».

 

La segona Festa Major del Vendrell

L'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, ha volgut remarcar, per la seva banda, que la Fira de Santa Teresa representa per la ciutat «la seva segona Festa Major», de manera que ha posat èmfasi en «els elements lúdics i festius» que tindran lloc durant el cap de setmana, com ara les cercaviles dels grups de cultura popular o la diada castellera del diumenge. Com sempre, Carnicer ha demanat al cel que sigui clement perquè no hi hagi massa pluja, abans d'un cap de setmana que es presenta inestable, admetent que aquest és un element habitual de la fira.

La Fira de Santa Teresa arriba aquest 2018 amb algunes novetats, com ho són la recuperació del concert nocturn —que farà la Desbandada el dissabte— o el nou Firafoc, una mostra de les bèsties de foc de la ciutat que tindrà lloc a l'avinguda de Jaume Carner aquest divendres. La Fira d'Abans a la carretera del Doctor Robert, l'espai de l'alimentació amb música en viu, a dalt de tot de la Rambla, o l'espai Handmade són altres de les apostes segures del certamen. Podeu consultar el programa sencer en aquest enllaç

Diversos regidors de l'Ajuntament del Vendrell, a la inauguració de la Fira 2018.
Diversos regidors de l'Ajuntament del Vendrell, a la inauguració de la Fira 2018. | BP Diari